петък, 25 ноември 2016 г.

Йозге Йозпиринчи и Хуан Алфонсо Баптиста отпадат след четвъртфинала, започва полуфиналът във "Всички любими звезди 2016"!

Здравейте, приятели! Петък е, 25 ноември, днес приключва четвъртфиналният и започва полуфиналният кръг в първия сезон на онлайн-състезанието на СЕРИАЛИ в България "Всички любими звезди 2016"!
През изминалите два месеца двадесет и една звезди - девет латиноамерикански, девет турски и три индийски, класирали се на второ, трето и четвърто място в досегашните сезони на онлайн-състезанияте ни "Любима латино звезда" (2013, 2014 и 2015), "Любима турска звезда" (2014, 2015 и 2016) и "Любима индийска звезда" (2016) се бореха за победа, като до четвъртфинал достигнаха само девет - двама латиноамерикански и седем турски. Време е да научим кои двама от тях събраха най-малка потребителска подкрепа и отпадат на милиметри от големия финал!

И така, през изминалата една седмица, от 18 до 25 ноември, най-малка потребителска подкрепа събра латиноамериканският актьор Хуан Алфонсо Баптиста! За любимеца на милиони зрителки по света гласуваха едва 2.78% от всички анонимни потребители, включили се в онлайн-гласуването ни. Така той се класира на почетното девето място за целия сезон, както и на второ в латино-отбора. 
На почетната осма позиция за целия сезон и на шеста в турския отбор пък се нарежда младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи! За чаровницата своя вот дадоха 4.17% от всички анонимни потребители, подкрепили своя фаворит. 

Ясни са седемте полуфиналисти във "Всички любими звезди 2016"! С най-голяма потребителска подкрепа през изминалата седмица се ползва турската звезда Нургюл Йешилчай, която спечели 22.92% от симпатиите на гласувалите! Това означава, че именно тя е първият сигурен финалист във формата и няма да се бори за продължаването си напред на полуфинала! На второ място във временната класация, само с глас по-малко, остава звездата Хатидже Шендил с 22.22% подкрепа. Следващ, на трето място, е Мурат Йълдъръм с 18.06%, а на четвърто - Ибрахим Челиккол 13.89%. Единственият останал представител на латино-отбора Дана Гарсия е на пето място с 10.42%, а на шесто с 5.56% е Хазал Кая. 

Полуфиналистите във "Всички любими звезди 2016" са: Дана Гарсия от латино-отбора и Ибрахим Челиккол, Кенан Имирзалъоулу, Мурат Йълдъръм, Нургюл Йешилчай, Хазал Кая и Хатидже Шендил от турския отбор! 

ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ПОЛУФИНАЛА ВЪВ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПОЛУФИНАЛИСТИТЕ (НЕ БРОЕЙКИ ПЪРВИЯ СИГУРЕН ФИНАЛИСТ НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА ОТИДЕ НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ В ПЕТЪК, 2 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И БЕЗПЛАТЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар