петък, 2 декември 2016 г.

Кенан Имирзалъоулу и Хазал Кая отпадат след полуфинала, ЗАПОЧВА ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ ВЪВ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"!

Здравейте, приятели! Дойде време новото онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България да постави своята кулминация и своята развръзка! Полуфиналната седмица приключва днес и започва големият финал!
През изминалите седем дни се проведе полуфиналът във формата, по време на който останалите до момента едва седем участници - шест турски и един латиноамерикански, се бореха за Вашата подкрепа за най-важното място - това на големия финал! Време е да научим кои двама от тях отпадат на милиметри от финалната надпревара и кои са петимата големи финалисти в първия сезон на онлайн-състезанието "Всички любими звезди" за 2016 г.! Изненадите са повече от големи...

И така, през изминалата седмица, от петък (25 ноември) до днес, петък (2 декември), по време на полуфинала във "Всички любими звезди 2016", най-малка потребителска подкрепа събра турският актьор Кенан Имирзалъоулу, за когото гласуваха 8.82% от всички близо 200 анонимни потребители, подкрепили своя фаворит на предфиналната права. Така Кенан се класира на почетното седмо място!
На шеста позиция, буквално на милиметри от финала, отпада друга голяма турска звезда, а именно - Хазал Кая! За младата надежда на турското кино своя вот дадоха 10% от всички анонимни потребители, включили се в онлайн-гласуването. 

На полуфинала с най-голяма потребителска подкрепа се ползва Хатидже Шендил, за която гласуваха цели 41.76%! На второ място, изненадващо или не, се нарежда единствената оцеляла до този момент представителка на латиноамериканския отбор Дана Гарсия, която бе подкрепена от 14.71%. Третата позиция във временната класация е за Ибрахим Челиккол с 14.12%, а четвъртата - за Мурат Йълдъръм с 10.59%. 

И така, ясни са петимата големи финалисти във "Всички любими звезди 2016"! Три актриси и двама актьори, четири турски и една латиноамериканска звезда... Това са Дана Гарсия, Ибрахим Челиккол, Мурат Йълдъръм, Нургюл Йешилчай и Хатидже Шендил!
ОБЯВЯВАМЕ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ! ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД ПЕТИМАТА ФИНАЛИСТИ, КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016" В ПЕТЪК, 9 ДЕКЕМВРИ! ВАЖНО Е ДА УТОЧНИМ, ЧЕ В ЧЕТВЪРТЪК, 8 ДЕКЕМВРИ, ТОЧНО В 20.00 ЧАСА, ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ВРЕМЕННО ЗАТВОРЕНО, ЗА ДА ОБЯВИМ В 20.30, В 21.00 И В 21.30 ЧАСА ИМЕНАТА НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ, КЛАСИРАЛИ СЕ СЪОТВЕТНО НА ПЕТО, ЧЕТВЪРТО И ТРЕТО МЯСТО! КОГАТО ОСТАНАТ ДВАМАТА, СЪБРАЛИ НАЙ-ГОЛЯМА ПОДКРЕПА, ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ПОДНОВЕНО, НО И ЗАНУЛЕНО, Т. Е. ГЛАСОВЕТЕ, ПОЛУЧЕНИ ЗА ТЯХ ДОТОГАВА, СЕ НУЛИРАТ И ФИНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО! ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ЩЕ СТАНЕ ЯСЕН В ПЕТЪК, 9 ДЕКЕМВРИ, ТОЧНО В 20.00 ЧАСА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар