четвъртък, 8 декември 2016 г.

Ибрахим Челиккол се класира на пето място във "Всички любими звезди 2016"!

Привет, приятели! Четвъртък е, 8 декември, и ден преди да стане ясен големият победител в първия сезон на онлайн-състезанието на СЕРИАЛИ в България "Всички любими звезди 2016", е време да научим кои са състезателите, класирали се на трето, четвърто и пето място!
През изминалите шест дни, от петък (2 декември) до днес, четвъртък (8 декември), се проведе финалното гласуване във формата, на което можехте да подкрепите този сред петимата финалисти - една латиноамериканска актриса, две турски актриси и двама турски актьора, който според Вас заслужава да спечели. Настъпи часът на истината! Време е да научим кой от тях се нарежда на почетното пето място!

И така, на пета позиция се класира един от най-харесваните турски актьори през последните години, станал популярен у нас след участията си в хитовете "Ифет", "Черни планини" и "Милост" - Ибрахим Челиккол! За него своя вот дадоха 11.83% от всички анонимни потребители, подкрепили своя фаворит. Ибрахим се класира на почетното четвърто място в тазгодишния трети сезон на "Любима турска звезда" за 2016 г.

ОСТАНАХА САМО ЧЕТИРИМА - ДАНА ГАРСИЯ, МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ, НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ И ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ! САМО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС, В 20.30 ЧАСА, ЩЕ ОБЯВИМ ИМЕТО НА ТОЗИ СРЕД ТЯХ, КЛАСИРАЛ СЕ НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар