четвъртък, 8 декември 2016 г.

Дана Гарсия се класира на четвърто място във "Всички любими звезди 2016"!

Привет, приятели! Четвъртък е, 8 декември, и ден преди да стане ясен големият победител в първия сезон на онлайн-състезанието на СЕРИАЛИ в България "Всички любими звезди 2016", е време да научим кои са състезателите, класирали се на трето, четвърто и пето място!
Точно преди половин час, в 20.00, обявихме името на участника, заемащ почетната пета позиция - турският актьор Ибрахим Челиккол! Сега, в 20.30 часа, е време да научим кой от останалите четирима се нарежда на почетното четвърто място.

И така, през изминалите шест дни, от петък (2 декември), до днес, четвъртък (8 декември), по време на финалния кръг във "Всички любими звезди 2016", Вие дадохте 16.57% от своята подкрепа на единствената оцеляла до финалния кръг латиноамериканска звезда Дана Гарсия! През 2014-а, във втория сезон на "Любима латино звезда", тя финишира на почетното второ място.

ОСТАНАХА САМО ТРИМА И ТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТУРСКИЯ ОТБОР! ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ ИМЕННО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТУРСКИЯ ОТБОР ЩЕ БЪДЕ ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ВЪВ "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"! КОЙ ОБАЧЕ ЩЕ БЪДЕ ТОЙ - МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ, НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ ИЛИ ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ! ПРЕДИ ДА НАУЧИМ, В 21.00 ЧАСА ЩЕ СЪОБЩИМ ИМЕТО НА КЛАСИРАЩИЯ СЕ НА ТРЕТО МЯСТО...

Няма коментари:

Публикуване на коментар