четвъртък, 8 декември 2016 г.

Мурат Йълдъръм се класира на трето място във "Всички любими звезди 2016"!

Привет, приятели! Четвъртък е, 8 декември, и ден преди да стане ясен големият победител в първия сезон на онлайн-състезанието на СЕРИАЛИ в България "Всички любими звезди 2016", е време да научим кои са състезателите, класирали се на трето, четвърто и пето място!
Преди час, в 20.00, научихме кой се класира на пето място - турският актьор Ибрахим Челиккол, а преди половин кой на четвърто - латиноамериканската звезда Дана Гарсия. Време е да научим кой от останалите трима финалисти се окичва с престижния бронз и заема почетната трета позиция във формата!

И така, през изминалите шест дни, от петък (2 декември), до днес, четвъртък (8 декември), по време на финалния кръг във "Всички любими звезди 2016", на трето място се класира турският актьор Мурат Йълдъръм! За любимеца на милиони зрителки по света своя вот дадоха 21.30% от всички анонимни потребители, включили се в онлайн-гласуването. Напомняме, че през 2015-а във втория сезон на "Любима турска звезда" Мурат финишира на почетното второ място само с глас по-малко от големия победител. 

ОСТАНАХА САМО ДВАМА ФИНАЛИСТИ, ДВЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОПУЛЯРНИ ТУРСКИ АКТРИСИ - НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ И ХАТИДЖЕ ШЕНДИЛ! ВРЕМЕ Е ОНЛАЙН-ГЛАСУВАНЕТО ОТНОВО ДА БЪДЕ ОТВОРЕНО И ДА ЗАПОЧНЕ ФИНАЛНАТА БИТКА В ПЪРВИЯ СЕЗОН НА "ВСИЧКИ ЛЮБИМИ ЗВЕЗДИ 2016"! ПОДКРЕПЕТЕ ТАЗИ СРЕД ДВЕТЕ АКТРИСИ, КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ СЪСТЕЗАНИЕТО УТРЕ, 9 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПРЕКРАТЕНО УТРЕ, ТОЧНО В 19.30 ЧАСА, КАТО В 20.00 ЧАСА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО ИМЕТО НА ПОБЕДИТЕЛКАТА! ВАЖНО Е ДА УТОЧНИМ, ЧЕ ГЛАСОВЕТЕ, ПОЛУЧЕНИ ДО МОМЕНТА ЗА ТЯХ, СЕ НУЛИРАТ И ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ПОБЕДАТА ОТНАЧАЛО! ЗА ДА БЪДЕ ПО-ИНТЕРЕСНО, НЯМА ДА ИЗДАВАМЕ ТОЧНО КОЛКО ПРОЦЕНТА СА СЪБРАЛИ ТЕ ДОСЕГА, ЩЕ КАЖЕМ САМО, ЧЕ ПОДКРЕПАТА ИМ БЕ ПОЧТИ ИЗРАВНЕНА! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар